BELEDİYEMİZ ULUSLARARASI PROJELER İÇİN YENİ İŞ BİRLİKLERİ GELİŞTİRİYOR

Genel 24/04/2024 17:23

Merkezi Lihtenştayn’da Avrupa ve Kafkasya Çevre Derneği Başkanı Dr. Sn. Ketevan Samadashvili, Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i ziyaret etti

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Interreg Blacksea Karadeniz İşbirliği Programı” çerçevesinde proje başvurusu için ortak çalışmaya başladıklarını belirten Başkan Erdem, Artvin Belediyesi'nin bu uluslararası ortaklıklarla şehrin çevresel ve kültürel gelişimini desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

Dr. Samadashvili, Artvin'in çevresel sürdürülebilirlik alanında gösterdiği çabaları takdir ettiğini söyleyerek, Artvin’de Artvin Belediyesinin misafiri olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İkilinin çevre eğitimi, ekoturizm ve sürdürülebilir kalkınma gibi konularda ortak projeler geliştirme niyetlerini dile getirdiği ziyaretin sonunda, gelecekte daha fazla iş birliği yapmak için ek görüşmeler yapılacağı açıklandı.